Sarah & Dimitrios

Kalamata Cosmetics!

We're bringing Greece to you, in premium skincare.

Hej! Här är vi, Mr & Mrs Kalamata Cosmetics ;0)

Vi är två livsnjutare som förverkligar våra drömmar i en liten stad i södra Svergie, med Grekland i våra hjärtan.

Vi vill genom Greklands näringsrika natur ge Skandinavien tillgång till enligt oss, några av deras bästa naturligt vårdande hudvårdsprodukter.

Med rötter i Grekland och somrar spenderade där har vi en given förkärlek och kunskap i vad vårt Grekland har för naturliga och välgörande produkter att erbjuda.

Intresset i och för dessa underbara produkter vi representerar grundar sig i ett genuint intresse för bra och naturligt innehåll i allt vi konsumerar.

Efter flera års eget användande av produkterna skapades en dröm om att få dela med oss av Greklands vackra natur, på vårt vis.

Idéer sorterades och ett hårt långsiktigt arbete påbörjades för att idag stolta kunna representera KALAMATA COSMETICS och innehavet av agenturerna för Hommer och Snob Duck.

Vi strävar efter att nå ut till alla som brinner för hudvård, naturligt vårdande ingredienser och värdesätter nytänkande och genuina hantverk.

 

KONTAKTA OSS

Frågor? Samarbete?

Du kan kontakta oss dygnet runt på vår e-post nedan eller använda formuläret på den här sidan. Svar sker normalt inom 24 timmar på vardagar.

E-post: kalamatacosmetics@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Kalamata Cosmetics

Org. nr: 7806063553
Dalavägen 3
29159 KRISTIANSTAD